2010. december 6., hétfő

Árösszehasonlító oldalak

Olyan weboldalak címét gyűjtöttem össze, amelyeken webáruházak árait láthatjuk összehasonlítva egymással. Nagyon hasznos oldalak, vásárlás előtt itt szoktam megnézni, hogy hol tudom megkapni a kiszemelt terméket legolcsóbban vagy mely típusok melyek szóba jöhetnek. A listában próbáltam sorrendet felállítani, aszerint hogy melyik a leghasználhatóbb (ezzel kezdem).


Azért szeretem, mert rengeteg webáruház árát mutatja, szállítási költségekkel együtt. Lehet írni a termékekről és a boltokról véleményt, illetve tesztek linkjei is megtalálhatóak. Árgrafikonja és árfigyelője is van, mely e-mailt küld, ha a beírt ár alá megy az értéke. Szűrés funkció nincs, csak egyetlen paraméter szerint szűkíthetjük a listát. A dizájnt kicsit frissíthetnék, bár tökéletesen működik.
ÁrGép.hu


Tud népszerű termékeket mutatni, szállítási díjat nem mutatja, lehet értékelést írni boltokra és termékekre is, bejelentkezve elmenthetünk kedvenceket, termékek összehasonlítása, árgrafikon, egyik előnye a sokfajta szűrő.
Olcsóbbat.hu

Vélemények a boltokról és termékekről, termékek összehasonlítása, Vaterás link, népszerűség szerinti rendezés, sokfajta szűrés, mobil alkalmazás vonalkód szerinti kereséshez, vásárlási tippek.
Árukereső.hu

Az Olcsóbbat.hu üzemelteti ezt is, kevesebb bolt ára, házhoz szállítási díjat ír, részletesebb adatlap.
Kirakat.hu

Szűrés, kevés bolt, kevés termék, termék vélemény.
DEPO.hu

(a tulajdonságok leírása nem teljes és később változhat)


További ár-összehasonlító oldalak:
Shopmania.hu
Shophunter.eu/hu/


Egy részletesebb bejegyzés árösszehasonlító oldalakról a kereses.blog.hu-n

3 megjegyzés:

  1. Már van szolgáltatásokra is árösszehasonlító oldal! :
    www.ararena.hu www.ararena.hu

    VálaszTörlés
  2. Most idult egy ingyenes árösszehasonlító www.aru.hu

    VálaszTörlés
  3. +1
    http://aproajandek.hu
    Ajándék árú feltöltő ár összehasonlító oldal.

    VálaszTörlés